Snälla, låt intuitionen styra…

Tänk om vi bara kunde få det rödgröna laget att låta den personliga intutionen styra deras politiska program. Vad enkelt det skulle vara och så bra det skulle bli!

Ohly och Sahlin skulle slippa hyckla och vi andra kunde få behålla både RUT-avdrag och friskolor – eventuellt skulle vi t.o.m. kunna få behålla lite mer av vår inkomst.

För, vem vet, kanske tycker de rödgröna partiledarna innerst inne inte att det är så häftigt att betala värnskatten? Kanske var det också därför som Thomas Bodström var tvungen att anlita städhjälp utan att blanda in skattemyndigheterna (s.k. ”svart städhjälp”).

Som sagt, om Lars Ohly och Mona Sahlin bara kunde släppa fram sina innersta känslor och lita på sin intuition så skulle saker och ting bli mycket lättare inte bara för dem utan även för oss…

Läs här om Mona Sahlins personliga syn på det här med städhjälp och läs här om Lars Ohlys personliga syn på det här med friskolor. Om man sedan jämför med partiprogrammen och det (kommande) rödgröna valmanifestet blir man tyvärr påmind om betydelsen av hyckleri…

Visby 5 mars, 2010
Mikael Olsson, FD

Medialänkar av värde är förutom artikeln i Expressen där Lars Ohly (med all rätt) glömmer att göra en pudel apropå sonens skolval (synd bara att han inte ger oss andra samma frihet) som refereras ovan också dagens ledare i SvD och DN.

Lars Ohly - var dig själv lite oftare...

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Hyckleri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s